SAPANCA’NIN LEZZET MEKANI: 'CADDE BALIK'

GÜNCEL

SAPANCA’NIN LEZZET MEKANI: 'CADDE BALIK'

8 yıl önce Harun Kahraman ve eşi Didem Kahraman tarafından açılan Cadde Balık, kısa sürede ilçenin önde gelen lezzet mekanlarından biri oldu.

İlçenin tek balık restoranı olan Cadde Balık, Sapancalıların ve ilçeye gelen misafirlerin sıklıkla tercih ettiği bir yer. Harun Kahraman'ın balık çeşitlerindeki uzmanlığının yanına Didem Kahraman'ın güzel salataları da eklenince ortaya benzersiz lezzetler çıkıyor.

LEZZET

"Amacımız sadece yemek satmak değil" diyen Harun Kahraman restoranlarındaki lezzetin işlerine verdiği önem ve hizmet kalitesinden kaynaklandığını söylüyor. Restoranlarında sadece mevsim balıklarının satıldığına dikkat çeken Harun Kahraman, "Bizde balık canlıdır desem yalan olmaz. Balığı gidip kendim tek tek seçerim. Sezonunda olmayan bir hiçbir balığı satmıyoruz. Bunun yanında Antep Lahmacun ve kaşarlı Akçaabat Köftede de iddialıyız. Balık sezonu bittiğinde satışlarımız lahmacun ve pide çeşitlerine  yöneliyor. Çünkü an öncede dediğim gibi balığı sadece zamanında satıyoruz. Buzhaneden balık almıyoruz." diye konuştu.

KALİTE

Kaliteden asla taviz vermediklerini kaydeden Kahraman, "Misafirimiz restoranımıza geldiğinde öncelikli olarak onun gözüne hitap ederiz. Özel, sıcak lavaş, tırnak pide, tereyağı, acılı ezme, roka ve bir çok aperatif masada yemek öncesi yerini alır. Sadece mideye değil gözede hitap ederiz. Salataları eşim yapar, servisi oğullarım. Yani ailece bu işe önem verir müşteri memnuniyeti için çaba saf ederiz. Bu kadar talep görmemizdeki en önemli sebeplerden biri de bu. İşimizi iş olduğu için değil sevdiğimiz için yapıyoruz." dedi.​