SAPANCA'DA 91 BUNGALOVU BULUNAN TESİS MÜHÜRLENDİ

GÜNCEL

SAPANCA'DA 91 BUNGALOVU BULUNAN TESİS MÜHÜRLENDİ

Sapanca'da içerisinde 91 adet bungalov bulunan lüks bir otel, ruhsatı bulunmadığı gerekçesiyle Sapanca Belediyesi ekipleri tarafından mühürlendi.

Edinilen bilgilere göre; Sapanca'nın önde gelen otellerinden biri ve aynı zamanda bir zincir marka da olan, içinde 91 adet bungalov bulunan otel için yetkililer harekete geçti.

Sapanca Belediyesi'nde gelen yetkililer işletmenin gerekli yasal izin ve ruhsatlara sahip olmadığı gerekçesiyle mühürleme işlemi gerçekleştirildi.

Otel yönetiminden konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, olayın yankıları hem turizm çevrelerinde hem de sosyal medyada büyük etki yarattı. İşletmenin bundan sonraki süreci ve rezervasyon sahiplerinin durumu ise merak konusu oldu.