29 EKİM'E ÖZEL YÜZME YARIŞMASI DÜZENLENDİ

SPOR

29 EKİM'E ÖZEL YÜZME YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Sapanca Kaymakamlığı, Sapanca Belediyesi ve Sapanca İlçe Spor Müdürlüğünce hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yüzme Yarışması gerçekleşti.

Sapanca Belediyesi Gençlik Merkezi'nde düzenlenen yarışmaya; Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin, İlçe Spor Müdürü Mehmet Uçar, Muhtarlar Dernek Başkanı Barış Yıldız, Muhtarlar, STK temsilcileri, daire müdürleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Filiz Balkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gençlerin spora teşvik edilmesinin önemine değinen Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin spor yaparak hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak bizim için çok değerli. Bu tür etkinliklerle onları spora yönlendirmek, sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak en büyük hedeflerinden biri olduğunu belirti. Şahin, Sapanca Belediyesi'nin sporun her alanında çocuklara, gençlere destek vermeye devam edeceğini belirterek, "Sapanca'da sporun her dalını teşvik edeceğiz ve bu organizasyonları daha da geliştirerek sürdüreceğiz. Bu yıl Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleşen bu anlamlı yarışa 126 çocuğumuz başvurdu. Çocuklarımızın hepsinin hayatları boyunca pek çok başarılara imza atacaklarına inanıyorum" dedi.

Sapanca Belediyesi Gençlik Merkezi'nde 6-12 yaş arası lisanssız 126 sporcunun katıldığı yarışmada dereceye giren sporcular şöyle:

Minikler A. sırt kızlar kategorisinde Nihal Öztürk birinci, Yağmur Örçen ikinci ve Defne Yılmaz üçüncü oldu.

Küçükler sırt kızlar kategorisinde Ela Defne Bakır birinci, Ravza Bayoğlu ikinci ve Melike Büber üçüncü oldu.

Yıldızlar sırt kızlar kategorisinde Nazlı Berre Yıldız birinci, Elif Beren Durak ikinci ve Eylül Atılgan üçüncü oldu.

Minikler A Sırt Erkekler kategorisinde ise Poyraz Kara birinci, Mehmet Göktuğ Fırat ikinci ve Ertuğrul Kovar üçüncü oldu.

Küçükler sırt erkekler kategorisinde Necati Çapoğlu birinci, Tuna Karkaya ikinci ve Ömer Faruk Yalvaç üçüncü oldu.

Yıldızlar sırt erkekler kategorisinde Ahmet Naci Arıcı birinci, Ahmet Yasir Güray ikinci ve Selçuk Berat Biçer üçüncü oldu.

Minikler B Kızlar tahtalı ayak vuruşu kategorisinde Elif Masal Toraman birinci, Yaren Çavdar ikinci ve Fatma Sare Kaçmaz üçüncü oldu.

Minikler A kızlar tahtalı ayak vuruşu kategorisinde Ravza Yıldırım birinci, Ece Naz Demir ikinci ve İpek İspir üçüncü oldu.

Minikler B Erkekler tahtalı ayak vuruşu kategorisinde Ömer Sevimli birinci, Ahmet Muaz Beşer ikinci ve Ali İlkan Davulcu üçüncü oldu.

Minikler A Erkekler tahtalı ayak vuruşu kategorisinde Recep Ender Kandaz birinci, Kaan Çelep ikinci ve Muhammet Emin Karakaş üçüncü oldu.

Minikler A Serbest Kızlar kategorisinde Nihal Öztürk birinci, Aybüke Zeynep Akpınar ikinci ve Yağmur Örçen üçüncü oldu.

Küçükler Serbest Kızlar kategorisinde Elif Kaçar birinci, Ela Defne Bakır ikinci ve Narin Özdemir üçüncü oldu.

Yıldızlar Serbest Kızlar kategorisinde Meryem Eylül Atılgan birinci, Derin Serbes ikinci ve Elif Beren Durak üçüncü oldu.

Minikler A Serbest Erkekler kategorisinde Poyraz Kara birinci, Ertuğrul Koval ikinci ve Mete Aras Ayan üçüncü oldu.

Küçükler Serbest Erkekler kategorisinde Tuna Karakaya birinci, Necati Çapoğlu ikinci ve Deniz Efe Çakmak üçüncü oldu.

Yıldızlar Serbest Erkekler kategorisinde Ahmet Naci Arıcı birinci, Ahmet Yasir Güray ikinci ve Selçuk Berat Biçer üçüncü oldu.

Yarışmanın sonunda dereceye giren tüm sporculara madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.