ANA HAT ARIZASI SABAHA KADAR SÜREN ÇALIŞMA İLE GİDERİLDİ

GÜNCEL

ANA HAT ARIZASI SABAHA KADAR SÜREN ÇALIŞMA İLE GİDERİLDİ

Sapanca İlçesinde meydana gelen arıza, SASKİ, SEDAŞ ve AGDAŞ ekiplerinin sabaha kadar süren ortak çalışmasıyla giderildi.

Alınan bilgiye göre; Uzunkum Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ana hat su borusu patladı. Arıza sebebiyle doğalgaz ve elektrik hatları da zarar gördü. İhbar üzerine bölgeye SASKİ, SEDAŞ ve AGDAŞ ekipleri sevk edildi. Arıza sebebiyle bazı bölgelere su, elektrik ve doğalgaz verilemedi. Ekiplerin Uzunkum Mahallesinin üst bölümlerindeki onarım çalışmaları sabaha kadar sürdü. Çalışmalar sonrası ana hatta oluşan arıza giderilerek su, elektrik ve doğalgaz yeniden verilmeye başlandı.

SASKİ Sapanca Şube Müdürü Atilla Cebeci, ''Uzunkum Mahallesinde meydana gelen arıza sonrası bölgeye hemen ekiplerimizi sevk ettik. Sabaha kadar yapılan çalışmalar sonrası arıza giderildi ve su vermeye başladık. Yoğun mesai harcayarak ana hattaki arızayı gideren başta SASKİ ekiplerine, AGDAŞ ve SEDAŞ ekiplerine teşekkür ederim. Tüm ekiplerimizle ilçe genelindeki tüm istek ve şikayetlere program dahilinde müdahale etmek için gece gündüz sahada hizmet vermeye devam edeceğiz'' dedi.