4 KİŞİNİN YARALANDIĞI OLAYDA10 KİŞİ GELİP BÖYLE SALDIRMIŞLAR

GÜNCEL

4 KİŞİNİN YARALANDIĞI OLAYDA10 KİŞİ GELİP BÖYLE SALDIRMIŞLAR

Sapanca İlçesinde bungalov tesisinde 4 kişinin silahla vurulduğu olayda yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Sapanca İlçesindeki bir bungalov tesisi sahibinin, tesisteki inşaat çalışmaları sırasında kendisine saldıran 4 kişiyi tabancayla vurduğu olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Olayın işletme sahibinin bir işçiyi darp etmesi sonrasında da yaklaşık 10 kişilik grubun işletmeciyi sopa ve levyelerle darp etmesi sonucu yaşandığı ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre olay pazartesi günü saat 16.30 sularında Sapanca ilçesi İlmiye Mahallesi'nde meydana geldi. Bir bungalov tesisindeki villa inşaatında çalışan işçilerin kendi aralarında başlayan tartışmaya müdahil olan işletme sahibi V.E.B. ile işçiler arasında karşılıklı darp nedeniyle çıkan olayda V.E.B. tabancasıyla 4 işçiyi vurdu. Olaydan bir gün sonra jandarmaya teslim olan V.E.B. Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilirken olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

ARKADAŞLARINI DARBEDEN İŞLETMECİYİ ÖNCE DÖVÜP SONRA ATEŞ ETMİŞLER

Alınan bilgiye göre tesisteki inşaatta çalışan M.E.A. ile bir başka iş yapan K.K. arasında tartışma yaşandı. Tartışmayı ayırmaya gelen işletme sahibi V.E.B. iddiaya göre M.E.A. isimli işçiyi darp ederek inşaattan gönderdi.  V.E.B.'nin darp ettiği işçi M.E.A. ailesine haber verince yaklaşık 10 kişilik bir grup ellerinde sopa ve levyelerle tesisin olduğu yere geldi. İşletme sahibi V.E.B. grup tarafından darp edilirken, grubun içinde bulunan H.A. isimli kişi yanındaki tabancayla V.E.B.'ye doğru 3-4 el ateş etti.

SİLAHLA 4 KİŞİYİ VURDU

Bunun üzerine V.E.B. de ruhsatlı silahına davranarak H.A. ve yanındaki kişilere ateş etti. V.E.B. daha sonra olay yerinden ayrıldı. Karın boşluğundan ve bacağından aldığı kurşunlarla ağır yaralanan H.A. ile bacaklarından yaralanan E. K., E. A. ve İ. A. isimli şahıslar önce Sapanca Devlet Hastanesi'ne ardından da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) merkez kampüsüne kaldırıldı.

SOPA VE LEVYELERLE BEKLEYENLER KAMERALARA YAKALANDI

Olay yerinde yapılan incelemelerde, 2 adet 9 mm çapında, 7 adet 7/65 mm çapında boş kovan ele geçirildi. Olay yeri çevresini gören kameranın incelenmesi sonucunca olay esnasında olay yeri yakınında ellerinde sopa, levye vb. cisimlerle beklediği tespit edilen; Ş.A., M.C.Y. ve F.A. isimli şahısların şüpheli sıfatıyla ifadeleri alınarak serbest bırakıldılar.

YARALILARIN İFADELERİ ALINDI

İşletme sahibi tarafından vurulan H.A. hayati tehlikeyi atlatırken bacaklarından vurulan E.K., E.A. ve İ.A. da tedavilerinin ardından ifadelerinin alınması sonrası serbest bırakıldı.

İŞLETME SAHİBİ TESLİM OLDU

İşletme sahibi V.E.B. dün sabah saatlerinde jandarma kuvvetlerine teslim oldu. Jandarmadaki işlemlerin ardından V.E.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.