DOĞRUCAN VE BOSTANCI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

GÜNCEL

DOĞRUCAN VE BOSTANCI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Sapanca Meslek Yüksekokulu Medya ve İletişim Programı, 2024-2025 Yılı Güz Eğitim Öğretim dönemi "İlk Ders" etkinliği kapsamında Metin Doğrucan ve Ender Bostancı öğrencilerle buluştu.

Sapanca MYO Medya Salonunda gerçekleşen etkinliğe konuk olarak Sapanca Gençlikspor Başkanı Ender Bostancı, İş insanı Ali Seba, Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay, Medya ve İletişim Program Başkanı Öğr. Gör. Servet Sezgin, Okul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Tolga Uslu, Öğr. Gör. Zuhal Erol, Öğr. Gör. Ali Koçak, Öğr. Gör. Atilla Yıldırımalp katıldı.

İngiltere'de Hastings United FC futbol kulübünün sahibi Metin Doğrucan spor ve medya ilişkilerine değinerek, günümüzde dijital medyanın organizasyonlar açısından rolü ve gücüne dikkat çekti. Akademi Sakaryaspor'un çıkış hikayesini, belgesel çekimlerini ve süreci öğrencilerle paylaşan Doğrucan, yarının gazetecilerine ve medyacılarına, "Hayatınızdan amaları çıkartın, zihninizi boş bırakmayın, yeni şeyler denemekten korkmayın, sürekli hareket halinde olun ve bahanelerden kurtulun" dedi.

Sapanca Gençlikspor Kulübünü yeniden ayağa kaldırmak için göreve geldiklerini belirten Kulüp Başkanı Ender Bostancı ise Sapanca'da sporu ve futbolu daha çok sevdirmek için çaba harcadıklarını söyledi. Bostancı ayrıca spor ve medya ilişkilerini önemsediklerini, Medya ve İletişim Programı öğrencileri ile maç çekimleri, fotoğraf çekimleri, sosyal medyada içerik üretme gibi konularda iş birliği içinde olup destek vereceklerini ifade etti.

Haber: Zülfiye Latifoğlu, Fotoğraflar: Zülfiye Latifoğlu, Doğa İngenç, Duygu Uyanık, Berkay Yavuz