SAPANCA'DA 29 EKİM'E ÖZEL YÜZME YARIŞMASI DÜZENLENECEK

SPOR

SAPANCA'DA 29 EKİM'E ÖZEL YÜZME YARIŞMASI DÜZENLENECEK

Sapanca Belediyesi ve Sapanca İlçe Spor Müdürlüğü iş birliği ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel yüzme yarışması düzenlenecek.

19 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 11.00' de Sapanca Kırkpınar Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan yarışma, 6-12 yaş aralığındaki yüzme lisansı
bulunmayan çocukların katılımına açık olacak.

Yarışmaya son katılım tarihi ise 14 Ekim Pazartesi günü olduğunu hatırlatan Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin, "Bu tarz etkinliklerle çocuklarımıza sporu sevdirmek ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını aşılamayı hedefliyoruz. İstiyoruz ki Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü etkinlik ve kutlamaları bu sene daha güzel, coşkulu ve anlamlı geçsin. Sapanca Belediyesi olarak bu sene birçok spor alanında etkinlikler düzenlemeyi planlıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerimizin içinde yer alan yarışmada kulaç atacak her bir sporcumuzu şimdiden başarılar diliyorum. Sporseverleri, çocuklarımızı bu anlamlı organizasyona katılmaya ve izlemeye bekliyoruz. Sapanca'nın bu güzel ortamında Cumhuriyet ruhunu hep birlikte yaşatalım" dedi.