SAPANCA GENÇLİKSPOR YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA

SPOR

SAPANCA GENÇLİKSPOR YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sapanca Gençlikspor Kulübü yönetimi basın açıklaması yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Sapanca Gençlikspor kulübü olarak göreve gelmemizin üzerinden geçen bir ayı değerlendirmek ve bazı önemli konuları paylaşmak istedik. Bildiğiniz üzere, biz bu görevi devralmadan sadece 5 hafta önce kulübümüze kayyum atanmıştı. Bu durum, kulübümüzün ne kadar zor bir dönemde olduğunu açıkça gösteriyordu. Bir ay önce, çok zor bir dönemde bu görevi büyük bir sorumlulukla üstlendik. O dönemde kulübümüz gerek mali açıdan gerekse idari anlamda son derece sıkıntılı bir süreçten geçiyordu. Göreve başladığımızda karşımızda büyük bir boşluk ve belirsizlikle beraber hiç oyuncumuz yoktu. Mali şartlarımız son derece kötü ve takımın yapısı neredeyse çökmüştü.

Ancak, bu süreçte kararlı bir şekilde çalışarak, zorlukların üstesinden geldik. Rakiplerimiz sezon hazırlıklarına haftalar önce başlamışken, biz en az 5, 6 hafta geriden geldik. Buna rağmen, kısıtlı kaynaklarımızla güçlü bir ekip oluşturmayı başardık. Bir teknik direktör değişikliği yaşadık. Zor ama gerekli bir karar vererek takımın geleceği için en doğru adımları atarak yeni bir teknik direktörü göreve getirdik. Bu tür kararlar kolay alınamıyor.  Fakat kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda gereken her adımı atmaktan çekinmeyeceğiz.

Sonuç olarak, bir ay gibi kısa bir süre içinde bu kadar büyük değişiklikleri gerçekleştirdik. Zor bir yoldan geçiyoruz, ancak 'her şeye rağmen' bir arada olup, mücadelemize devam edeceğiz. Biz bu takımı, bu şehri temsil ediyoruz ve bunun bilinciyle yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. Desteğiniz bizim için her zamankinden daha önemli. Hep birlikte daha güzel günlere ulaşacağımıza inanıyoruz. Ayrıca Bölgesel Amatör Ligi 6 Ekim Pazar Günü Hendek ilçesinde saat 14:00'te oynayacağımız Hendekspor – Sapanca Gençlikspor müsabakasına tüm spor severleri bekliyoruz.''