ULUSLARARASI YARIŞMADA 2'NCİLİK ELDE ETTİ
Sapanca Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi, 18. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri etkinliğinde 2'nci olarak gümüş madalya kazandı.
SUBÜ Sapanca Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencisi İrem Karahan, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) ile Dünya Şefler Birliği (WACS) iş birliğiyle Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen 18. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri etkinliğine katıldı.
Karahan, Türkiye'nin en büyük gastronomi yarışmalarının düzenlendiği etkinlikte 'Üniversite Ana Yemek' kategorisinde 2'nci olarak gümüş madalya kazandı.