''EKMEK SANATI'' SAPANCA'DA KONUŞULDU
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sapanca Turizm Fakültesi'nde "Ekmek Sanatı" başlıklı konferans düzenlendi.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünün geleneksel hale getirdiği "Gastronomi Sohbetleri"nin dönem finali "Ekmek Sanatı" başlıklı konferansta gerçekleşti.
Yazar, ekmek ustası ve Tohum Platformu kurucusu Mine Ataman'ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik fakülte öğrencileri ve akademisyenleri tarafından ilgiyle takip edildi.
Konferansta tarihsel süreçte tahıl ve ekmek üretimi, yerli tohum üretim ve ıslahı gibi konular ele alındı.
Etkinlik sonunda Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıışık tarafından Mine Ataman'a teşekkür plaketi takdim edildi.