'GASTRONOMİ VE MEDYA' KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Turizm Fakültesinde "Gastronomi ve Medya" konulu konferans düzenlendi.
Okul konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, Executive Chef ve TV Yapımcısı Öğr. Gör. Esat Özata ile Executive Chef ve TV Yapımcısı Serkan Bozkurt konuşmacı olarak katıldı.
Gastronomi Sohbetleri serisinin ilki olan etkinlikle şefler, başarılı kariyerlerini ve mesleki deneyimlerini katılımcılarla paylaşırken, katılımcılarda merak ettikleri soruları şeflere yöneltti.
Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şevki Ulama'nın moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıışık katılımcılara teşekkür ederek, üniversite-sektör buluşmalarına devam edeceklerini söyledi.