AŞÇILIK ÖĞRENCİLERİNE, MEZUN ÖĞRENCİDEN EĞİTİM

GÜNCEL

AŞÇILIK ÖĞRENCİLERİNE, MEZUN ÖĞRENCİDEN EĞİTİM

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu'nda Çölyak Diyeti ve Vegan/Vejetaryan Beslenme eğitimi gerçekleştirildi.

Türkiye turizmine nitelikli eleman yetiştirmek amacıyla uygulamalı eğitim veren Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu'nda anlamlı bir program düzenlendi. Okulun mezunlarından olan ve Türkiye'nin tarım, gıda, esans, kuruyemiş alanlarında faaliyet gösteren Troy Group'a bağlı Ek Gıda Akdeniz Bölge Müdürü olarak görev yapan Fulya Öztürkan, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.

Beslenme üzerine eğitim veren Öztürkan, öğrencilere işlerinde başarılı olabilmeleri için çok çalışmaları ve işlerini severek yapmaları gerektiğini söyledi.

Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapaca Turizm MYO gerçekleştirilen eğitimde Fulya Öztürkan ayrıca, Çölyak Diyeti, Vegan/Vejetaryan beslenme üzerine teorik anlatım ve alternatif tatlar hakkında uygulamalı eğitim gerçekleştirdi.

Aşçılık Programı öğrencilerinin sektörle birlikte yetiştiğini belirten Sapanca Turizm MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hümeyra Baysal, etkinliği düzenleyen Aşçılık Programı Öğretim Görevlileri Arzu Özel Yılmazcan ve Evrim Karaca ile Öztürkan'a teşekkür etti.